Elektriciteit bij nieuwbouw of renovatie

Elektriciteitswerken uitgevoerd volgens uw wensen

Elektriciteitswerken

Iedere persoon is anders en bijgevolg ook de wensen en vereisten. Zo hebben de meeste mensen verschillende visies wanneer ze aan een nieuwbouwwoning of renovatieproject beginnen. Sommigen willen in hun huis massaal veel stopcontacten en schakelaars, anderen willen dit  beperken en kiezen enkel voor het meest noodzakelijke.

Als erkend elektriciën is het onze taak u bij te staan tijdens het bouwproces zodoende u perfect te kunnen informeren over de mogelijkheden en beperkingen op vlak van uw elektrische installatie. Elektriciteitswerken zijn werken die zeer belangrijk zijn omdat dit achteraf ook niet meer kan gecorrigeerd worden. Het moet dus meteen goed en juist zijn.

Ervaring is dus onontbeerlijk en dat is één van de kenmerken waarover Piessens BVBA zeker beschikt. Zowel op vlak nieuwbouwinstallaties als op vlak van renovatiewerken en vernieuwing van elektriciteit kunnen wij oneindig veel referenties voorleggen.

Elektriciteitswerken die wij voor u moeten uitvoeren worden tot in de puntjes besproken zodat u vooraf perfect weet waar u aan toe bent. Op die manier maken wij voor u een passende offerte op die verrassingen achteraf vermijd. Bel of mail ons vrijblijvend en wij komen langs om uw project te bekijken, te analyseren en er een passende prijs op te kleven. 

Contacteer ons!016/67 00 24